Koulutusten yleiset ehdot

Rock_your_blog_logo_mv

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen info@rockyourblog.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerro ilmoittautuessasi nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.  Saat tämän jälkeen sähköpostitse laskun, joka tulee maksaa 7 päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Jos maksua ei ole eräpäivään mennessä suoritettu, paikka luovutetaan seuraavalle.

Kansainväliset workshopit

Kansainvälisissä workshopeissa on oma maksutapansa ja erilliset ehdot kansainvälisten järjestäjien kautta.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Jos joudut perumaan osallistumisesi, toisen henkilön on mahdollista osallistua puolestasi, mutta kurssimaksua ei palauteta. Kurssin järjestäjä pidättää oikeuden kurssin perumiseen, mikäli minimi osallistujamäärä ei täyty. Osallistumisen peruuttamisesta ilmoitetaan aina kirjallisesti järjestäjälle osoitteeseen info@rockyourblog.fi.

Maksaminen

Bloggaajatapahtumien osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen jälkeen sähköpostissa tulleen laskun mukaan.

Osallistujan vaihtaminen

Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta. Vaihdosta tulee ilmoittaa järjestäjälle osoitteeseen info@rockyourblog.fi

Minimiosallistujamäärä

Jokaisella tilaisuudella on minimiosallistujamäärä ja tilaisuuden järjestäjä pidättää oikeuden perua tilaisuuden, mikäli osallistujamäärä ei täyty. Katso kunkin tapahtuman miniosallistujamäärä itse tilaisuuden esittelyn yhteydestä.

Mitä koulutuksiin sisältyy?

Osallistumismaksuun sisältyy päivän laadukas ohjelma, ohjelmaan merkityt ruokailut sekä useasti myös sponsorien tarjoamia yllätyksiä.

Lisätietoja

Mikäli et löydä vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen Rock your Blog-koulutuksista, laita viestiä osoitteella info@rockyourblog.fi. Ilmoittautuneille lähetetään vielä lisätietoa sähköpostitse lähempänä tapahtumien alkua.