Food Photography & Styling by Naomi Robinson

 

naomi robinson workshop

Tämä nainen ei esittelyjä juuri kaipaa. Naomi Robinson. Syyskuussa Suomessa. Ainutlaatuinen tilaisuus saada kuvausoppia huippuosaajalta.

Maailmankuulu valokuvaaja, stailaaja ja leivontabloggaaja Naomi Robinson Bakers Royale-blogista saapuu syyskuussa Suomeen vetämään kaksipäiväisen ruokavalokuvaus- ja stailaus workshopin. Workshop on suunnattu kaikille ruokaa kuvaaville bloggareille, valokuvaajille ja ruokakuvauksesta kiinnostuneille valokuvauksen harrastajille.

Naomi on tunnettu siitä, että hän kuvaa sekä hyvin intensiivisiä, tummia kuvia että leikkisiä ja valoisia kuvia. Naomin kuvat kertovat vahvaa tarinaa, niiden tunnelma koukuttaa ja kuvat herauttavat veden katsojan kielelle. Niin kuin onnistuneen ruokakuvan kuuluukin tehdä.

Workshopissa keskitytään yhden päivän ajan Naomin molempiin tyyleihin ja harjoitellaan sekä tummasävyistä dark & moody– että kevyttä light & airy -tyyppistä kuvausta ja näihin liittyvää stailausta.

Opetus on hyvin hands on-koulutusta runsaine harjoituksineen ja Naomi jakaa omia vinkkejään siihen, miten ruokakuvat saadaan heräämään eloon. Onnistuneen ruokakuvan takana on aina myös jälkikäsittelyä ja workshopissa käydään läpi myös kuvien editoinnin merkitys ja mahdollisuudet oman tyylin tehostamiseksi.

Ensimmäisen päivän iltana joukkoomme liittyy ruoka-alan ammattilainen Santeri Vuosara, tutummin chef Santeri. Santerin johdolla valmistamme Rakkaat juurekset-kirjaan pohjautuvan illallisen ja samalla harjoittelemme myös ruokaan liittyvien, nopeiden toimintakuvien ottamista.

Illallisen aikana on mahdollisuus verkostoitua workshopin pääyhteistyökumppanien (Ahlstrom Oy , Food BA ja Fiskars Oyj) kanssa.

Tilaisuus järjestetään upeissa puitteissa keskellä Helsinkiä Aallonkodin penthousessa, jossa luonnonvalosta ei ole pulaa.

Tämän eksklusiivisen workshopohjelman ja intensiivisten harjoitusten tarkoituksena on haastaa ja rohkaista osallistujia luovuuteen ja oman äänen löytämiseen ruokakuvauksen ja -stailauksen saralla.

Workshopin jälkeen ymmärrät, miten ruokakuviin luodaan erilaisia tunnelmia valoa ja kuvausrekvisiittaa hyödyntäen, mikä merkitys kuvasommittelulla on, kuinka voit jälkikäsittelyllä tehostaa kuvan sanomaa ja kuinka opit löytämään omaa tyyliäsi ruokakuvauksen saralla.

Tervetuloa mukaan!

Lisäinfoa ja ilmoittautumisohjeet: Food Photography & Styling by Naomi Robinson

Yhteistyössä:

 

fiskars_logo_1200wide

AHL_LOGO_RGB_100mm

 

aallonkoti

 

 

 

lilaA4

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Food Photography & Styling by Naomi Robinson

Kommentointi on suljettu.