Keep it simple 11.-12.6 & 20.-21.8.2016

KEEP IT SIMPLE
Food photography and -styling with Tim Clinch
11.-12.6 tai 20.-21.8.2016

Lähde mukaan palkitun ruoka- ja matkakuvaajan Tim Clinchin matkaan oppimaan ruokakuvauksen ja –stailaamisen saloja.

Tämän intensiivisen, kaksipäiväisen workshopin aikana sisäistät ruokakuvauksen tärkeimmät opit, otitpa kuvia sitten kännykällä tai digikameralla, kuulet ammattilaisten parhaimmat vinkit tyylikkääseen stailaukseen stailausdemojen ja hands on-harjoitusten kautta. Opit myös hyödyntämään luonnonvaloa, heijastimia ja oikeanlaisia kuvausrekvisiittoja.

Ymmärrät myös kuvien jälkikäsittelyn tärkeyden ja opit hyödyntämään Lightroomin tärkeimpiä ominaisuuksia sekä saat oppia ja infoa parhaista kännykkäappseistä, joilla hiot sosiaalisen median kuvavirtasi huippuunsa. Kaiken kaikkiaan tämä workshop auttaa sinua löytämään omaa tyyliäsi ruokakuvaajana.

Ruoka ja herkulliset viinit ovat muutenkin isossa osassa workshopin aikana. Nautimme herkullisia brunsseja, lounaita ja illallisia sekä osallistumme niiden valmistamiseen huippuchefin johdolla.

Workshop sopii kaikille ruokakuvauksesta ja ruokastailauksesta kiinnostuneille, olitpa sitten bloggaaja, toimittaja, valokuvaaja tai vain muuten ruokakuvaamisesta kiinnostunut.

Tutustu Tim Clinchiin
Workshopinfo ja ilmoittautuminen
KEEP IT SIMPLE -Timin terveiset
Lue täältä lisää osallistujien ylistämästä viime vuoden workshopista