Food Styling & Photography Workshop Helsingissä 7.-8.6.2014

HelsinkiBadge ruokakuvauskurssi

Miten saada blogin kuvamaailma rokkaamaan? Miten löytää oma tyylinsä? Miten kuvata vaikeassa valossa?  Miten hyödyntää Lightroomia kuvamaailman kehittämiseen ?

Näihin ja moniin muihin yleisiin, bloggareita vaivaaviin kysymyksiin pureudutaan kansainvälisten huippuopettajien, Meeta Wulffin ja Simone Van Der Bergin johdolla. Molemmat ovat aloittaneet ruokabloggareina ja nyt he työskentelevät isojen kansainvälisten yritysten kanssa ruokakuvauksiin liittyen sekä järjestävät vuosittain useita bloggaajakoulutuksia jakaen näin omaa osaamistaan.

Nyt he saapuvat Suomeen ja Helsinkiin. Mukaan mahtuu 12 osallistujaa, joten varaa paikkasi nyt heti.

FoodStyling & Photography -workshop sopii niin aloitteleville kuin jo pidempään bloganneille ruoka-, lifestyle ja viinibloggareille tai muille, ruokakuvaukseen lisäoppia haluaville.

Koulutuksessa käydään lyhyesti läpi ruokakuvauksen teoriaa, mutta pääpaino opetuksessa on konkreettisessa stailaus- ja kuvausharjoituksissa.

Harjoittelemme kuvausta sekä luonnonvalossa että keinovalossa: pääset oppimaan, miten ottaa kauniita ruokakuvia myös pimeämpinä vuodenaikoina studiovaloilla sekä kotoa löytyvällä valomateriaalilla.

Hinta  750 euroa, sisältää kurssin ja ammattitaitoisten opettajien hands-on-opetuksen, yöpymisen uutukaisessa Scandic Park-hotellissa, ensimmäisen päivän aamiaisbrunssin ja illallisen ravintola Tocassa, toisen päivän aamiaisen hotellilla, kuplivan picniclounaan puistossa (sateen sattuessa sisätiloissa) sekä päätössnäcksit ja kuohuviinit. Myös sponsorit yllättävät osallistujia eri tavoin workshopin aikana.

Kävin itse Meeta ja Simonen opeissa Amsterdamissa viime syksynä, kurkkaa juttuni workshopista!

Lue lisää workshopista ja ilmoittaudu mukaan. Tutustu myös Meetaan ja Simoneen tarkemmin.